lunes, 12 de mayo de 2008

El nostre supermecat


A 5 minuts caminant i 2 en bici trobem el supermercat PRISMA, juntament amb el Lidl.
El Lidl s'assembla bastant als Lidl d'espanya, molta quantitat pero poca varietat. Ademés tots els retols estan escrits en suomi i no hi ha manera de saber exactament que estem comprant.
El Prisma en canvi es més aviat com un Carrefour, hi ha de tot, desde roba fins a menjar, i la diferència de preu no és gaire gran.
Una de les coses que ens ha sobtat bastant és la rapidesa en que caduquen els productes, cosa que fa que no puguis comprar moltes coses per por a que es caduquin. I d'aquesta manera t'obliga a anar més sovint a comprar.

Al Prisma si pot trobar de tot i de bona qualitat, peró una de les coses que hi abunda més són la gran quantitat de menjars preparats, congelats, carns amb condiments i una gran selecció de iogurts. La llet només la venen a la nevera i en envasos d'un litre, sense opció als packs.

Cal destacar també una gran oferta en alcohol, això sí, molt més car que a espanya. (curiositat: aquí també es ven la San Miguel!)

Juntament amb el menjar s'hi barrejen estants de roba, música, flors, paelles.....

nota: les bosses es paguen.



1 comentario:

Oriol dijo...

eiiiii!!!

quina bona idea aixo de fer el blog com a diari de viatge, esta molt be el blog! ja m'hi anire passant, ja que no hi puc anar, doncs mira, em conformare amb veure com us va via blog...

feu-li tambe una ullada al del nostre crèdit en alguna estoneta morta per allà eh!

http://eldocumental.wordpress.com

i si deixeu un comentari, millor!

Res mès, que ho disfrute-ho molt i ens veiem a la tornada!!!!!

Oriol

PD: Que, ja us heu acostumat a aixo que mai es faci de nit?¿