jueves, 8 de mayo de 2008

primer treball a les pràctiques


Encara que sembli estrany, aquest és el primer treball que hem fet a les nostres pràctiques aquí a Finlandia, el cert és que no sé si tenien massa clar que la nostra tasca més aviat és estar darrere les càmeres de televisió i/o fotografia. De totes formes aquesta feina no deixa d'estar malament perquè sembla ser que hi ha bastantes possibilitats de que surti publicat el proper divendres i us preguntareu a on? Doncs al diari local de Rovaniemi, pels més curiosos si us aventureu a buscar un mapa de la ciutat la direcció és Kuukkeintie 34, i si teniu la gran sort de trobar un mapa on hi ha uns números amb diferents locals marcats som el número 64 passat el pont, més endavant ja us posarem un planell perquè tingueu una lleugera noció d'on estem allotjats i on tenim les pràctiques. El lloc és diu PAINATUSKESKUS  Finland i el diari MARKKINAT, us hem posat les direccions web a l'apartat dels links. Doncs aquesta és la nostra primera crònica des de Rovaniemi, fins la propera ocasió!

2 comentarios:

Eduard dijo...

Molta sort amb l'article. És molt interessant. Tenen molts prejudicis sobre Espanya al Finlandia? Pel es sent a dir, a tot Europa imaginen Espanya com un país on no es treballa mai i es pren el sol tot l'any.
I posats a preguntar: coneixen Catalunya? Saben què és?

Anónimo dijo...

Realment tampoc no ens ha dit gran cosa sobre el nostre país, Esa que és el nostre supervisor, ha estat una vegada a Madrid, però ja està i tampoc ens ha comentat res del costums. Si has llegit l'article li va fer gràcia el fet que sopem tan tard i que ho continuem fent igualment aquí a Rovaniemi. Parlant amb ell vam descobrir que aquí a dalt també hi ha diferents dialectes per dir-ho d'alguna forma i l'anglés tot just fa 5-6 anys que la gent gran l'està començant a apendre, per això n'hi ha que no ens entenen. Arran d'això tamb'e li vam explicar que a Espanya també hi ha diferents idiomes i que el català i el castellà són diferents i no ens entenem mutuament i li va fer també gràcia i vam acabar amb el tema dels maniquis perquè els hi va semblar molt curiós a tots.