jueves, 15 de mayo de 2008

LORDI´S ROCKTAURANT


Un dels llocs on heu d'anar, ja no de forma obligatòria, però si per curiositat perquè val la pena la relació qualitat-preu-lloc turístic és en aquest restaurant que han creat els integrants del grup Lordi.

Es tracta d'un restaurant situat just al final del Lordi´s street, veureu que el centre és com un cúmul de noms amb Lordi, hi ha la plaça Lordi, seguida del carrer amb el mateix nom, un cop creueu el següent carrer principal és a mà esquerra, sinó pregunteu, és molt fàcil arribar-hi.


Per fora és com un altre bar, una façana blanca amb el nom del restaurant. Només baixar les escales cap a la zona de menjars ja hi comences a trobar decoració ambiental, tot el bar està decorat amb objectes de rockers com ara diferents peces de roba d'actuacions dels kiss, black sabath... i màscares dels propis Lordis. Hi ha figures a tamany real de representacions dels components i tota l'ambientació del terra, taules, cadires està molt ben aconseguida, val la pena.

Hi ha dues variants de menjar allà, una buffet lliure i dos per carta, només en tenen una en anglès, si sou molts us haureu d'esperar. La carta no és que sigui gaire àmplia, però el seu plat estrella són les hamburgueses de una, dues o tres d'un tamany bastant gran, aconsellem demanar la de dues, si us atreviu endavant amb la de tres, però hi ha massa quantiat, difícil d'acabar. Per una altra banda tenen pizzes i kebabs.

Al pis de sota del restaurant hi ha un bar on la gent hi pren més una cervesa i juguen al black jack. En un racó del bar hi ha una cortina, t´hi pots endinsar per fer-t´hi fotos.

No hay comentarios: