martes, 13 de mayo de 2008

rovaniemi, la ciutat


Aquesta és la ciutat de Rovaniemi, una ciutat que està rodejada d'aigua, per ella hi passa el riu Kemijoki separant el nucli de la ciutat, el centre de la zona anomenada Ounavaara, lloc on fem pràctiques. En aquesta imatge es poden apreciar dos ponts, el de la dreta d'aquesta és el de nova construcció i queda més allunyat del que és la nostra zona d'influència, i el de l'esquerra de tot és el pont que utilitzem cada dia per anar del centre a l'imprenta, que es trobaria més o menys al final del carrer del mig dels tres carrers més marcats un cop passat el pont.


Rovaniemi no és només el centre, està separat per zones delimitades entre elles pel riu i/o llacs que es van formant, actualment ja estan gairebé tots sense gel. La nostra residència es troba  a la zona deViirinkangas que es troba més enlla dels dos llacs que es poden apreciar a l'esquerra de l'imatge. 


Amb aquesta petita descripció només voliem ressaltar el fet de que Rovaniemi, com moltres altres ciutats de Finlàndia, estan delimitades pel pas dels rius que les separa en zones.


No hay comentarios: